Services

Mere tid til din forretning

Være altid på forkant med teknologi og sikkerhed

Med en aftale om løbende vedligehold og tilretninger giver vi dig frihed til at koncentrere dig om din kerneforretning. Du skal nemlig ikke tænke på løbende tilretninger, opgraderinger og opdateringer.

Det gør vi nemlig for dig så du får mere tid til at betjene dine kunder.

Løbende vedligehold

Med en aftale om løbende vedligehold giver vi dig frihed til at koncentrere dig om din kerneforretning. Du skal nemlig ikke tænke på løbende opgraderinger, opdateringer, backup osv. af din webløsning. Det gør vi for dig så du får mere tid til at betjene dine kunder.

Løbende tilretninger

Med en aftale om løbende tilretninger af din webløsning til en fast pris uden skjulte omkostninger, kan du bede os om løbende tilretninger når behovet opstår og dermed skal du ikke tænke på hvad det vil koste at lave din ønsket tilretning.

Fast webmaster

Du får fast tilknyttet webmaster som er ansvarlig for håndtering af indhold på dit website. Det giver stor besparelse i forhold til en fast medarbejder som skal være webmaster hver gang der skal ændres eller tilføjes indhold på dit website.

Brugersupport

Vores mission er at være den leverandør, der har den højeste kundetilfredshed og som skiller sig ud ved at yde ekstraordinær god brugersupport til en af markedets bedste pris.

Løbende analyse

Med en løbende analyse og gennemgang af data og statistikker fra diverse kilder tilkoblet din webløsning, kan du skabe et marketing strategi der slå igennem og som giver gode resultater på bundlinjen.

Løbende SEO

SEO er kraftig medvirkende til mere synlighed i søgemaskiner og dermed flere besøgende der i sidste ende giver mere salg. Arbejdet med denne optimering er kontinuerligt hvor der hele tiden skal justeres og korrigeres ift. nyeste tiltage og trends.

Bestil en fuld gennemgang af din webløsning

Vi vil gerne komme forbi dig til en gennemgang af dit webløsning så du får et overblik over dine muligheder. Vi evaluerer følgende aspekter af din webløsning.

Kommunikation og indhold

Design og brugervenlighed

Teknisk analyse

SEO analyse

Besøg os

Ishøj Østergade 42

2635 Ishøj

Ring til os

77 340 130

Support

support@ezyweb.dk

Sæt gang i din forretning med exceptionel webdesign og topmoderne hosting kombineret med nyeste trends og indsigt.


© ezyWEB et brand fra iQX Consult CVR. 34896151