Hosting

Topmoderne platform

Den ultimative ydeevne, stabilitet & sikkerhed

Mange udbyder forsøger at levere så billigt som muligt ved at skære så meget som muligt. Vi har dog sat ydeevne, stabilitet og sikkerhed først. Ved at bruge en topmoderne platform med de seneste teknologier i vores hostingcenter til at netop levere det mest optimale hastigheder og pålidelighed.

Turbo server

Vores Turbo server er bygget med premium hardware og tildelt de dobbelte ressourcer som CPU og RAM. Derudover er de konfigureret med avanceret caching systemer som Turbo Cache, Memcached & OPcache.

Grøn hosting

Vi er 100% karbon neutral. For at opveje emissioner fra vores hostingcenter samarbejde vi med carbonfund.org. De arbejder nemlig med udvikling af rene, vedvarende energikilder og reduktion af CO2-emissioner på verdensplan.

SSD

Vi bruger kun SSD-diske med meget høj ydeevne. Det giver op til 300% hurtigere adgang til data sammenlignet med mekaniske diske som de fleste hostingsudbyder bruger.

Alle sekunder tæller

Undersøgelser viser at et sekund forsinkelse medfører et fald på 7% i konverteringer og et fald på 11% i sidevisninger samt et fald på 16% i kundetilfredshed. Blive ikke offer for langsom udbyder.

CDN

CDN ligger på et globalt netværk af server som betyder hurtigere indlæsning for besøgende. Da din side med en CDN bliver spejlet på hurtigere server øges indlæsningshastigheden betydeligt.   Den hurtigere hastighed vil forbedre din placering i søgemaskinerne.

Avanceret sikkerhed

Det er svært at tro, at der findes nogen, der ønsker at skade dit website, men de findes. Vi overvåger alle systemer og proaktive beskytter mod ondsindede hackere og sikkerhedstrusler før de potentielt udvikler sig til noget større.

LiteSpeed

LiteSpeed er ny avanceret hostingsteknologi som er op til 20X hurtigere til sidelæsninger sammenlignet med øvrige løsninger.

NVMe

Vores non-volatile memory express (NVMe) hostingløsninger tilbyder over 3X hurtigere hastigheder sammenlignet med konkurrerende løsninger.

HTTP/3

HTTP/3 er den nye webstandard, der giver hurtigere og mere pålidelige forbindelser til websteder og API'er.

ESI

Med Edge Side Includes (ESI) behøver man ikke længere at udpege en hel side som ikke-cachebar, bare fordi en del ikke kan cachelagres. I stedet kan man nemt udpege dele af din side, der skal cachelagres eller ikke cachelagres.

QUICK

QUIC er en forkortelse for Quick UDP Internet Connections, det hastighedsforbedrede alternativ til TCP. QUIC sænker reaktionstid ved at skabe multipleksede forbindelser mellem kommunikerende computere, i modsætning til TCP, som kræver flere ture for at vise et websted.

Virus & malware beskyttelse

Imunify360 er en fuldstændig automatiseret sikkerhedsløsning. Det inkluderer en distribueret Threat Intelligence-tilgang, som behandler data rapporteret af alle kørende Imunify360-instanser. Ved første cyberangreb eller trusselsdetektion giver Imunify360 øjeblikkelig beskyttelse.

Vælg mellem følgende server til din hosting

Optimeret ressourcer som CPU, RAM og diske der står parat til alle typer belastninger

Turbo

199 /mdr.

Turbo server
Premium hardware
NVMe SSD 3X HDD
LiteSpeed 20X hurtigere
Turbo cache
Standard SSL
2 GB RAM
Automatisk backup
Service & support
Avanceret firewall
Imunify360
24/7/365 monitorering
CDN
Turbo Boost

299 /mdr.

Turbo Boost server
Premium hardware
NVMe SSD 3X HDD
LiteSpeed 20X hurtigere
Turbo Boost cache
Standard SSL
2 GB RAM
Automatisk backup
Service & Support
Avanceret firewall
Imunify360
24/7/365 monitorering
CDN Boost
Turbo Max

399 /mdr.

Turbo Max server
Premium hardware
NVMe SSD 3X HDD
LiteSpeed 20X hurtigere
Turbo Max cache
Premium SSL
4 GB RAM
Automatisk backup
Service & support
Avanceret firewall
Imunify360
24/7/365 monitorering
CDN Max

Kampagnetilbud - Spar 15% på alle planer indtil 30. juni 2023

Bestil en fuld gennemgang af din webløsning

Vi vil gerne komme forbi dig til en gennemgang af dit webløsning så du får et overblik over dine muligheder. Vi evaluerer følgende aspekter af din webløsning.

Kommunikation og indhold

Design og brugervenlighed

Teknisk analyse

SEO analyse

Besøg os

Ishøj Østergade 42

2635 Ishøj

Ring til os

77 340 130

Support

support@ezyweb.dk

Sæt gang i din forretning med exceptionel webdesign og topmoderne hosting kombineret med nyeste trends og indsigt.


© ezyWEB et brand fra iQX Consult CVR. 34896151